Reštaurácia

+421 / 911 611 386 recepcia@hotelchopok.sk
Je tak veľa čo objavovať

Počas Vášho spokojného pobytu Vám dobre navaríme

Šéfkuchár

Ivan Klčovský

,,Gastronomický zážitok na tanieri je v dnešnej uponáhľanej dobe priam nevyhnutnosťou," hovorí náš šéfkuchár Ivan Klčovský. Podľa tohto motta pripravuje jedlá a zostavuje sezónny jedálniček.

Pre našu reštauráciu Ivan Klčovský zostavil jedálny lístok pozostávajúci zo špecialít stredomorskej a domácej kuchyne. Jedlá sú pripravované zdravo a chutne v modernom zázemí našej kuchyne. Nezabúda ani na našich najmenších, pre ktorých je navrhnutý detský jedálny lístok.

Šéfkuchár Ivan Klčovský kraľoval kuchyni 5* hotela a pripravoval jedlá pre niekoľko významných osobností, akými bezpochyby sú prezidenti Slovenskej republiky, Českej republiky, Maďarskej republiky, Poľskej republiky ale aj niekoľkým veľvyslancom, ministrom, štátnym delegáciam, známym hercom či spevákom. Veľvyslankyňa zo Singapuru Jennie Chua ním jedlo pripravované ohodnotila slovami: „...to bola najlepšia kačica, ktorú som na Slovensku jedla.“

Hotelová reštaurácia

Hotelovým hosťom ponúkame stravovanie formou polpenzie, bufetové raňajky a 5-chodové večere. Pre našich detských hostí je každý deň pripravované špeciálne detské menu.

Ponuka A´la carte obsahuje jedlá slovenskej kuchyne i medzinárodné špeciality, taktiež wellness šaláty a jedlá pre deti a obľúbené dezerty.

Raňajky sú podávané formou bufetu so širokou ponukou teplých jedál, studených nárezov, zdravých nátierok, cereálií, jogurtov, čerstvého ovocia a zeleniny, čerstvých ovocných a zeleninových štiav, sypaných čajov.

Hosťami veľmi obľúbená 5-chodová večera pozostáva z individuálneho výberu zeleninových šalátov, servírovaného predjedla, servírovanej polievky a hlavného jedla (výber z 5 hlavných jedál), dezertu a výberu syrov a ovocia. Večerové menu obsahuje jedlá z čerstvých rýb, hydiny, cestovín, vegetariánske špeciality a jedlá z grilu.

U nás sú celiatici vítaní

Šéfkuchár našej hotelovej reštaurácie pripravuje až 90 percent jedál z bezlepkových surovín. V jedálnom lístku sú bezlepkové jedlá osobitne vyznačené, na požiadanie je možné pripraviť aj bezlaktózový variant. Jedlá a dezerty s úpravami bez lepku sú pravidelne súčasťou každovečerného menu ako aj ponuky A´la carte jedálneho lístka hotelovej reštuarácie.

Raňajkový bufet poskytuje širokú ponuku potravín vhodných aj pre celiatikov, ktorých súčasťou sú i špeciálne bezlepkové potraviny ako napr. bezlepkové chleby a pečivo, mliečne výrobky, mäsové výrobky, pohánkové vločky, instantné ryžové vločky, ryžové chleby, bezlepkové sušienky.

Všetci zamestnanci stravovacieho úseku Wellness Hotela Chopok **** pravidelne absolvujú odborné prednášky o ochorení celiakia a o bezlepkovej diéte a zásadách prípravy bezlepkových jedál.

Otváracie hodiny

  • Raňajky: formou bufetu v čase od 07.00 – 10.00 hod.
  • Obed: výberom z jedálneho lístka v čase od 12.00 – 17.00 hod.
  • Večera /objednaná/: servírované 5-chodové menu v čase od 18.00 – 21.00 hod.

Dôležité informácie:

  • V prípade, že máte akúkoľvek potravinovú alergiu a jedlo Vám je potrebné špeciálne upraviť, prosím, informujte o tejto skutočnosti recepciu hotela emailom na recepcia@hotelchopok.sk alebo pri príchode.
  • Do hotelovej reštaurácie odporúčame vstupovať v spoločenskom oblečení (páni: dlhé nohavice, uzatvorená obuv, dámy: šaty, dlhé nohavice, spoločenská obuv).

Rezervácia stola pre neubytovaných hostí:

  • rezerváciu stola v hotelovej reštaurácii je potrebné urobiť 24 hod. pred realizáciou
  • stôl si rezervujte emailom na recepcia@hotelchopok.sk alebo na tč. 0911/611 386
  • rezervácia je platná po potvrdení hotelom
Menu

A'la carte

Chopok Ala carte

Nápojový
lístok

Chopok Nápojový listok

Vínna karta

Chopok Vínna karta
Je tak veľa čo objavovať

Ďaleko od každodenného života, zhonu a starostí pre Vás vytvárame chvíle pokoja a relaxu

Scroll to top